ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗΣ

Αποτελεσματικές λύσεις με έργα θερμομόνωσης, για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας!

Η εταιρεία μας ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, έχοντας τεράστια εμπειρία για πάνω από 2 δεκαετίες στα συστήματα θερμοπρόσοψης - θερμομόνωσης, έχει καλύψει με απόλυτη επιτυχία πληθώρα έργων, για τις ανάγκες επαγγελματιών και ιδιωτών, στο νησί της Ρόδου, αλλά και στα υπόλοιπα Δωδεκάνησα.

 

Πιο αναλυτικά, η ομάδα του προσωπικού μας σχεδιάζει, μελετάει και ολοκληρώνει την κατασκευή έργων μόνωσης για κάθε κατηγορίας κτίριο, όπως μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, εξοχικά, καθώς και ξενοδοχειακά καταλύματα, καταστήματα, γραφεία κ.λπ.

 

Οι εργασίες που αναλαμβάνουμε καλύπτουν τις απαιτήσεις τόσο για εσωτερικούς χώρους (εσωτερική θερμομόνωση), όσο και για τις εξωτερικές επιφάνειες των οικοδομημάτων (εξωτερική θερμοπρόσοψη).

Θερμοπρόσοψη

Ειδικός συνεργάτης

μας ελέγχει και επιθεωρεί το χώρο σας, κάνοντας αντίστοιχες επιμετρήσεις, χωρίς καμία δέσμευση & εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Αναλύοντας

τα στοιχεία που συλλέχθηκαν, η ομάδα μας συντάσσει μια προσφορά, βασιζόμενη στις ανάγκες της τοιχοποιίας του οικοδομήματος.

Επικοινωνήστε

Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να μας ενημερώσετε για την ώρα και την ημέρα του ραντεβού, και όλα τα άλλα είναι δική μας υπόθεση.

Τα συστήματα μόνωσης, ιδιαίτερα για τα σημερινά δεδομένα και με αφορμή την κλιματική αλλαγή, αποτελούν όλο και περισσότερο αναγκαία συνθήκη για τη συντήρηση και διατήρηση κτιρίων. Ένα έργο θερμομόνωσης προσφέρει φυσική αντοχή απέναντι σε όλα τα καιρικά φαινόμενα, τόσο κατά τη διάρκεια του χειμώνα, όσο και κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

  • Ελαχιστοποίηση ενεργειακής κατανάλωσης & ηλεκτρικού ρεύματος.

  • Εξοικονόμηση χρημάτων από τη χρήση ενέργειας.

  • Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής οικοδομήματος & μειωμένα κόστη συντήρησης.

  • Βελτίωση ποιότητας του αέρα & προάσπιση της ανθρώπινης υγείας.

  • Ζεστοί χειμώνες & δροσερά καλοκαίρια.

  • Σημαντική συμβολή στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Η ομάδα του συνεργείου διοχετεύει όλη της την ενέργεια σε κάθε έργο, μικρής ή μεγάλης εμβέλειας, ώστε κάθε εργασία να εκτελείται με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα, εγγυώντας σας άριστη ποιότητα στις μονωτικές κατασκευές.

Επικοινωνήστε

σήμερα με τη ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, στη Ρόδο

και ενημερωθείτε περαιτέρω για τα συστήματα θερμοπρόσοψης που ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες.