ΑΝΤΙΡΡΗΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Αποφύγετε ανεπανόρθωτες ζημιές, με κορυφαία συστήματα προστασίας για ρωγμές!

Η επιχείρηση ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, εκτός από πρωτοπόρος στα συστήματα θερμοπρόσοψης, κατασκευάζει και τοποθετεί μια σειρά ποιοτικών και ανθεκτικών αντιρρηγματικών συστημάτων, με πρώτες ύλες από τους καλύτερους προμηθευτές της αγοράς, για τις ανάγκες επαγγελματιών και ιδιωτών στη Ρόδο, αλλά και τα Δωδεκάνησα.

 

Οι ρωγμές στις κτιριακές εγκαταστάσεις κατοικιών ή εργασιακών χώρων, αποτελούν συχνό πρόβλημα, ιδιαίτερα για την ελληνική επικράτεια. Ακόμη πιο μείζον το ζήτημα στις παραθαλάσσιες περιοχές, όπου η υγρασία, οι καιρικές συνθήκες, αλλά και οι μεταβολές στη θερμοκρασία είναι εντονότερα φαινόμενα, και ως εκ τούτου προκαλούνται συχνά ζημιές και καταπονήσεις στους τοίχους των οικοδομημάτων.

Στη ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας κάθε λογής κατασκευαστική και επισκευαστική εργασία, που αφορά την αντιρρηγματική προστασία του κτιρίου που σας ενδιαφέρει.

 

Όλη η σειρά των αντιρρηγματικών συστημάτων της επιχείρησής μας προσφέρουν:

Γεφύρωση

Σύνδεση των ρωγμών

Πλήρης προφύλαξη

από τις καιρικές συνθήκες

Μέγιστη αντοχή

στη διάρκεια ζωής του κτίσματος

Μέγιστη αντοχή

αδιαβροχοποίηση

Ύψιστη

στη διάρκεια ζωής του κτίσματος

Για περισσότερες πληροφορίες στα συστήματα θερμοπρόσοψης και αντιρρηγματικής προστασίας, επικοινωνήστε με το προσωπικό της εταιρείας μας ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, στη Ρόδο.